בהמשך לתשובתך - השלמת חיסוני צהבת לפעוטה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

03/10/2015 | 07:23 | מאת: קרן

ראשית, תודה על התשובה. שנית, כדי לוודא שהבנתי נכון - 1. אתה ממליץ לתת את 3 המנות של צהבת בי, למרות שהיא קיבלה כבר מנה אחת אחרי הלידה? 2. כתבת שאתה ממליץ לתת לה 3 מנות של צהבת בי, ומה לגבי צהבת A?

03/10/2015 | 07:24 | מאת: קרן

כי אחת היא קיבלה אחרי הלידה (לפני כמעט 3 שנים)

קרן שלום, הבנת נכון. אני ממליץ שתחוסן בשלוש מנות לצהבת B, לפי לוח הזמנים הנדרש. אין סכנה בכך שקבלה מנה אחת נוספת. חיסון צהבת A דורש שתי מנות בהפרש של חצי שנה זו מזו. כפי שציינתי ניתן לחסן לצהבת A ו-B באותו הזמן. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים