חיסון כאשר יש תינוק בבית

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

11/09/2015 | 11:14 | מאת: agol

היי, יש אצלנו בבית תינוק בן 7 שבועות שטרם חוסן בכלל. ביום ראשון אני הולך לקבל חיסונים נגד צהבת A ו-B וכן חיסון נגד טיפוס הבטן-סלמונלה. האם מסוכן שהתינוק יהיה נוכח איתי באותו חדר לאחר החיסונים שלי מחשש שיידבק? ואם כן למשך איזו תקופה? בנוסף, קיים בן משפחה עם מערכת חיסונית מוחלשת בשל תרופות שהוא לוקח, האם מסוכן שהוא יהיה באזור שלי ואם כן למשך כמה זמן? תודה וחג שמח

AGOL שלום, חיסוני צהבת A ו-B אינם בעייתיים כלל. עליך לבקש לקבל את החיסון המומת לטיפוס הבטן, שכן החי המוחלש עלול לסכן את בן משפחתך. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים