ממצאי U.S של התיאוריד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/07/2016 | 07:33 | מאת: המודאגת

שלום רב בת 55, בריאה בדרך כלל ביצעתי U.S תירואיד, בשל כאבי גרון חוזרים ללא דלקת להלן התשובה. בלוטת התריס אינה מוגדלת, מרקם הטרואיקואי, רב קשרי . באונה הימנית ניתן לזהות קשרים מעורבים במימדים עד כ18x12 מ"מ באונה השמאלית קשרים היפואיקואים קטנים עד כ מ 4 מ"מ זרימות דם תקינות בתוכם. בלוטות רוק תת לסתיות נצפו תקינות בגודל ובמרקם . ללא עדות לבלוטות לימפה מוגדלות בצוואר באזור הסריקה. לסיכום: מרקם רב קשרי של בלוטת התריס מה זה אומר? עלי לציין שלבני בן ה25 התגלה לפני חצי שנה גידול ממאיר בבלוטת הרוק. כמו כן אחי עובר טיפולים כימו/הקרנות בשל גידול באף תודה ויום טוב המודאגת

שלום זהו פורום אאג ילדים נא לפנות לפורום גידולי ראש צוואר בדוקטורס דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים