עובש ותינוקות קטנטנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/08/2015 | 17:42 | מאת: א

היי יש לי תאומים בני קרוב לחודשיים. בדירה יש עובש בסלון ובמטבח, ניקנו באקונומיקה וצבענו, אבל יש מעט פה ושם.. הדירה זמנית לחודישים שלושה, השאלה כמה מזוכן להכניס קטנטנים כאלה למקום כזה? הבנתי שעובש מכיל פטריות ונבגעים רעילים שמשתחריים לאוויר וזה מה שמסוכן ועלול לגרום לאסטמה אצל בעלי מערכת חיסון מוחלשת. השאלה אם מה שתיארתי מסוכן ברמה הזו? תודה!

שלום שאלה זאת רצוי להפנות בפורום רפואת ילדים בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים