חבלת אף בבת 15

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/07/2013 | 20:48 | מאת: איילת

ילדתי נחבלה באפה במהלך חוג ריקוד. החבלה לא לוותה בדמם אבל הייתה נפיחות וכאב נסבל שנמשך מעל שבוע. כיום, חודש וחצי לאחר המקרה, האף לא כואב אבל קיימת נפיחות קלה באזור המכה. איזו בדיקה יש לעשות על מנת לוודא שאין באף חבלה בלתי הפיכה? האם חבלה באף הגוררת התערבות רפואית גוררת גם כיסוי ביטוחי?

שלום איילת רצוי לפנות לבדיקת רופא אאג. אין צורך בבדיקות נוספות. כעת גם לא ניתן לעשות דבר מלבד לתעד. במידה וקיים שינויי בצורת האף שמפריע קוסמטית הפתרון היחיד הוא ניתוח פלסטי של האף. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים