נשימה דרך הפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/06/2013 | 13:41 | מאת: חגית

שלום בני בן ה- 8 סובל מנזלת תמידית באף ובשל כך הוא למעשה נושם רק דרך הפה.. האמת שלא יחסתי לזה חשיבות עד אשר עשיתי לו אבחון של ריפוי בעיסוק ואז עלה הנושא של קשיי נשימה ולכך שהוא נושם רק דרך הפה ולא דרך האף - נאמר לי לקחת אותו לבדיקה. למי אני צריכה לגשת האם זה לרופא אף אוזן גרון רגיל או שמע למומחה ? אולי אלרגיות ? בברכה

שלום חגית לרופא אאג. במידה ויש נזלת כרונית אז גם לרופא אלרגיה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים