מכה חזקה באף לתינוקת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/06/2013 | 09:39 | מאת: מודאגת

שלום, אתמול ילדתי בת ה-7 חודשים נפלה וקיבלה מכה נורא חזקה באף. היה לה דימום קל שפסק לאחר דקה וגם הבכי שלה פסק לאחר כ-2-3 דקות. אך יש לה שטף דם פנימי בחלקו התחתון של האף, וסימן כחול בחלק העליון (קרוב לעיניים). כמו כן האף נפוח. כאשר אני נוגעת לה באף יש אי נעימות אבל היא לא ממש מראה שכואב לה (לא בוכה, רק מזיזה לי את היד). מצב הרוח שלה כרגיל, ואין לה נחירות לא רגילות. בנוסף נראה לי שיש לה קצת נפוח וסגול גם מתחת לעיניים (או שאני כבר מדמיינת מרוב הדאגה). האם יכול להיות שבר? או נזק פנימי אחר? (נתנו לנו תור לרופא א.א.ג רק בעוד שלושה ימים) תודה מראש!

שלום שבר אפי מאד לא סביר בגיל זה. חשוב לשלול המטומה (דמם תת רירי ) במחיצה של האף זה נעשה בבדיקת רופא אאג. אין כל בעייה בבדיקה לאחר 3 ימים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים