חרחורים בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/05/2013 | 14:28 | מאת: דליה

בתי בת חצי שנה , כשהיא יושנת אני שומעת שהיא מחרחרת , לפני חודשיים הייתי אצל רופא ילדים ואמר שזה בכלל שהאף שלה קטן ולאט לאט זה יעלם , הבעיה שלי שזה מה שהיה עם שני הילדים שלי הגדולים ושלבסוף עברו ניתוח פוליפים , מה אני צריכה לעשות והאם יש משהו שאפשר לעשות שלא תצטרך בעתיד לסבול משקד שלישי מוגדל

שלום דליה חרחורים בגיל מספר חודשים אינם נובעים לרוב מהגדלה של השקד השלישי אלה מגודש בחלק הקדמי של האף וממבנה אפי צר. לרוב הטיפול בגיל זה כולל מי מלח לאף ומכשיר אדים בחדר. אין דרך למנוע את השגשוג של השקד השלישי בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים