ניתוח פוליפים וכפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/04/2013 | 13:52 | מאת: עינב

היי אני בדילמה והייתי מעוניינת להתייעץ ... בני יהיה בן שנתיים שבוע הבא בעה והוא צריך לעבור ניתוח פוליפים וכפתור באוזן. הוא סובל מדלקות באוזן ימין מגיל 4 חודשים ללא הפסקה. בנוסף לכך נושם מהפה ובכבדות בשינה ובמהלך היום נושם דרך הפה. קבעו לנו ניתוח ב 18.4 כאשר ב28.4 יש לנו בריתה לבת שלי. אני מאוד חוששת מהניתוח בשל ההרדמה הכללית ובשל כך שאיני יודעת כיצד בני יחלים מהניתוח למרות שהסבירו לי שמדובר בהליך פשוט ובהחלמה מהירה. האם החששות שלי מוצדקות? והאם 10 ימים מהניתוח ועד לבריתה הילד יחלים? הרופא אמר שצריך להשאר עם הילד שבוע בבית .. האם זה אומר שתוך שבוע וא יחלים לגמרי? אשמח לתשובתכם ותודה מראש :-)

שלום עינב בד"כ החלמה מניתוח זה אורכת מספר ימים בלבד. סיבוכים נדירים תמיד אפשריים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים