נזלת לאחר ניתוח פוליפים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/01/2013 | 11:45 | מאת: תמר

הבן שלי בן 3 עבר ביום רביעי האחרון 9 לחודש ניתוח פוליפים. בנוסף לשינוי הקול ולריור שכבר שאלתי עליו. יש לו נזלת ירוקה מעורבבת בדם ללא הפסקה. האם זה נורמלי? האם הנזלת שבעקבותה הופנה לניתוח לא היתה אמורה לחלוף ובטח שלא להיות גרועה יותר? תודה

שלום תמר נזלת בהחלט יכולה להיות בעקבות הניתוח, במיוחד אם נעשתה צריבה של גדם השקד השלישי. לרוב זאת תופעה חולפת בטווח של שבועיים. במידה ואינה חולפת לאחר תקופה זאת רצוי לפנות למנתח בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים