רמת אנטיסטרפטוליזין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/08/2012 | 17:26 | מאת: גלית

שלום, לבני בן ה- 6 נמצא בבדיקת דם רמת אנטיסטרפטוליזין גבוהה - 1680 , יש לציין שרמת האנטיסטרפטוליזין נבדקת אצלו כל 3 חודשים והערכים רק עולים (התחיל מ-860 והגיע ל-1680)וזאת למרות שהוא מטופל בזריקות אנטיביטיקה (לישבן) פעם בחודש. לפי רופאת המשפחה יש להמשיך בטיפול זה (החודש היא מעלה לו את המינון של האנטיביוטיקה ל-1000000) ... ברצוני לדעת האם נכון להמשיך לטפל באנטיביוטיקה למרות שרואים עליה בערכים? האם קיימת סכנה כלשהיא לבני לאור התוצאות? והאם לדעתך כדאי לפנות לרופא מומחה? (יש לציין שהזריקות שבני מקבל משפיעות עליו בכל הקשור לפעילות ספורטיבית ועייפות ). אשמח לשמוע את דעתך, המון המון תודה! גלית

שלום גלית לא כל כך הבנתי את הנסיבות. מדוע מקבל זריקות אנטיביוטיות האם סובל מדלקותשקדים חוזרות והטיפול ניתן כמונע ? האם מחלת פרקים. חסרים פרטים רבים בכדי שניתן יהיה להתייחס לשאלותיך בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים