ניתוח שקדים פוליפים וכפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/06/2012 | 17:03 | מאת: הדר

שלום רב, בני בן 3 ושמונה חודשים נכנס לניתוח משולש. בני לא נותח מכיוון שלאחר ההרדמה הוריד סטורציה ל- 52 וזאת בגלל תמט שנוצר ב- 3/4 ריאה ימנית. בני היה בטיפול נמרץ וכעת מצבו טוב והוא בבית. כיצד נוצר דבר כזה? אין באינטרנט מידע לגבי כך. כיצד אבצע לו ניתוח לאחר שחייו היו בין חיים ומוות? אשמח לעזרתך

שלום הדר סיבוכים יכולים להיות בכל הרדמה וניתוח. אני לא מכיר את פרטי המקרה כך שלא ניתן לומר מדוע והאם יש פה בעיה קבועה או רגעית. את המידע הנ"ל את צריכה לקבל מהצוות שטיפל בילד. במידה והניתוח חיוני רצוי לבצעו במקום בו יש מחלקת טיפול נמרץ ילדם. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים