צילום לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/05/2012 | 07:24 | מאת: קרן

שלום רב אתמול עשיתי צילום לבת שלי מצ"ב התוצאות "הגדלה של האדנואידים עם לחץ על נתיב האויר" הילדה נוחרת המון ומזיעה רוב הזמן ללא מאמץ בדיקות הדם תקינות. האם אתה ממליץ לעשות ניתוח פוליפים ושקדים? תודה

שלום קרן צריך לבודק את הילדה ולשמור את התלונות לפני קבלת החלטה על טיפול כלשהו. יתכן וניתוח הוא הפתרון ויתכן וניתן להמשיך מעקב. אנא פני לרופא אאג להערכה. במידה ואין הפסקות נשימה בשינה לרוב אין צורך בכריתת שקדים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים