בלוטת מגן נפוחה אצל בן שנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/05/2012 | 20:51 | מאת: איתי

שלום דר גורדין בני בן שנה אובחן שלשום בוירוס בצורת שלפוחית בבית הבליעה, היה חום יומיים כעת אין. הערב כשעשיתי לו אמבטיה הרגשתי בליטה קטנה באזור הצאוור התחתון בחייץ שבין עצם בית החזה לצאוור. הייתי שמח שתאיר את עייני בנושא. מטריד אותי שתת תריסיות בבלוטה זו אצל ילדים יכולה להגיע לפיגור שיכלי. כפי שקראתי אצלכם באתר. אצלנו המצב מעיד על יתר תריסיות וזאת כי הבן שלי משלשל/יציאות רכות ואין לו תאבון. אשמח לשמוע את דעתך בנושא בכבוד רב, איתי

שלום איתי לא אוכל לתת מענה לשאלותיך ללא בדיקת הילד. כלל לא בטוח שמה שאתה מתאר הוא הגדלה של בלוטת התריס ושיש הפרעה כלשהי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

05/05/2012 | 20:25 | מאת: איתי

על התגובה המהירה, קיבלנו הפניה לאולטרה סאונד מרופאה שראתה את בני.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים