שקד שלישי מוגדל- ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/01/2012 | 13:19 | מאת: גל

שלום רב, ביתי בת 8 סובלת מאסטמה(מטופלת בסימבוקורט). נזלת כרונית. נוחרת חזק ומרטיבה בלילה בתדירות גבוהה מאוד. אם רופא א.א ז איבחן שקד שלישי מוגדל (לפי צילום)והומלץ על ניתוח יש סבירות שרופא אחר לא ימליץ על ניתוח? מהם הסיכונים כתוצאה מהוצאת השקד? הילדה סובלת מריח רע מהפה- האם יש קשר? תודה רבה מראש

שלום גל 1. רופאה זה לא מתמטיקה ויש גישות שונות לאותה בעיה כך שהכל יתכן. 2. זהו ניתוח עם מעט סיבוכים יחסית. הכאב מינימלי. יש שינוי של הקול. דמם לרוב קל ביותר. לעיתים הבעיה חוזרת. 3. יתכן ויש קשר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים