שקד שלישי לתאומים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/12/2011 | 15:28 | מאת: שלום

יש לי תאומים בני שנה וחצי אין להם נחירות אבל יש נזלת כרונית, ויש דלקות באוזניים קיבלו אנטיביוטיקה שתו שלושה בקבוקים, ואז לאחר שבוע כשסיימו את האנטיביוטיקה החום חזר , גירוד האוזניים הכרוני וכנראה שהדלקת לא עברה, האם יש סיכוי שמדובר בשקד שלישי?

שלום סיכוי יש. רצוי להבדק ע"י רופא אא"ג לצורך אפיון הבעייה והמלצות טיפוליות בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים