שיעול תינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/12/2011 | 19:59 | מאת: deleted

שלום רב בני בן 8 חודשים שבוע אחרי הלידה הוא החל עם שיעול טורדני כמו סטרידור הדבר לעיתים פעמיים ביום ויש ימים שגם אין ויש ימים שהם יותר והתערבות של משאף בודיקורד, רק במקרה שמחריף אז הוא אכן בהתקף אבל לרב לא מפריע לו לישון או לנשימה.הייתי אצל רופא ריאות ילדים אמר לי שכנראה מלציה וזה אמור לחלוף אבל רופאת ילדים אמרה שכנראה אצטרך ברונכוסקופיה . אני לא מעוניינת להעשות כזאת בדיקה פולשנית לילד שלי. מה שגם הדבר לא כלכך חמור תודה לאל רק במקרים שזה מתחזק יותר . גם לפני בכי יש ציפצוף ממתירי הקול יש לציין שהתינוק צרחן וצרוד לעיתים קרובות מה דעתך בנושא תודה ???

שלום אני לא יכול לחוות דעה ללא בדיקת הילד. הסיפור יכול בהחלט להתאים ללרינגומלציה. רצוי להבדק אצל רופא אאג ילדים ולבצע בדיקת סיבאופטית של המיתרים. זאת בדיקה פשוטה שלוקחת 30 שניות ואינה כרוכה בהרדמה כלשהי. ממנה ניתן לאשר או לשלול לרינגומלציה או הפרעה אחרת במיתרים או בתת לע בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים