לאחר ניתוח- מודאגת ביותר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/08/2011 | 21:57 | מאת: נטלי

שלום רב בני עבר ניתוח לפני יותר משבועיים שכלל כפתורים +קובליישן+אדנואיד מאז הוא נוחר בלילה וקצת ביום, האף שלו נשמע סתום עם נחירות פתאומיות , הוא כל הזמן מגרד באף והשינה הפכה ליותר סיוט שאלותי 1.מתי נהוג להגיע לביקורת לאחר ניתוח? 2. האם בביקורת מכניסים אנדוסקופ לאף כדי לוודא שהכל תקין? 3. האם ניתן לבדוק שהכפתורים במקומם על ידי בדיקת אוזניים פשוטיה של אוטוסקופ רגיל? 4.כמה זמן לאחר הניתוח מותר להכניס אנדוסקופ לאף? 5. האם התופעות שתיארתי יעברו? אני ממש חוששת ולחוצה אולי משהו נשאר בתוך האף? איזה פד? שלחתי את בני לניתוח מתוך אמונה שהדברים יסתדרו ולא כך הדבר מה לעשות?האם לפנות לאאג אחר? אנא ייעץ לי בכבוד ותודה נטלי

שלום נטלי ראשית את כל השאלות את צריכה לשאול את המנתח. נחירות יכולות להיות עד כשבועיים לאחר ניתוח. אוזניים בודקים ללא מיקרוסקופ וניתן לראות אץ הצינוריות. לרוב בדיקה עם סיבאופטי לא נחוצה לאחר הניתוח לפני שאת פונה לרופאים אחרים פני למנתח ד?ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים