סטרפטוקוקים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/01/2011 | 14:44 | מאת: אימלה

לביתי נמצא סטרפטוקוק וניתנה לה אנטיביוטיקה למרות שלא היה חם רק כאב בבליעה . אני עצמי נשאית של סטרפטוקוקים וסבלתי מאוד בילדותי . האם אפשר לזהות אצל ביתי נשאות? וכיצד אפשר לבדוק זאת ? האם לתת אנטיביוטיקה גם אם אין חם? ושאלה אחרונה האם אפשר לחסן נגד שפעת בזמן אנטיביוטיקה ושיעול חזק? תודה מראש

שלום אימלה להוכחת נשאות יש לקחת משטח כאשר הילדה חשה בטוב. במידה וחיובי היא נשאית לסטרפטוקוקים. מה לעשות עם המידע זה כבר שאלה קשה. ישנם רופאים הממליצים בטיפול אנטיביוטי ממושך למיגור. אני לא דוגל בשיטה זאת וממליץ על טיפול רק בעת מחלה חריפה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים