ריור מוגזם תינוק בן שנה תשעה חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/10/2010 | 13:00 | מאת: סתיו

קראתי את התגובה בקשר לילד בן הארבע , הילד שלי בן שנה ותשעה חודשים עדיין לא מדבר חוזר על מילים באופן לא תמיד מדוייק מרייר בצורה מוגזמת, סבל פעמיים מפצעים בלשון וטופל בג?ל ללא הפרעות בנשימה או בשינה. כיצד לדעתך עלינו להתחיל בטיפול תודה. סתיו

שלום סתיו טיפול במה? זה בהחלט סביר שהילד לא מדבר עדיין. כדאי לבדוק את האוזניים שלו ולבצע בדיקת שמיעה במידה ויש ממצאים בבדיקה. הריור יכול לנבוע מפקיעת שיניים או חסימה אפית ע"י שקד שלישי. בשלב ראשון כדאי להבדק ע"י רופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים