מנורת מלח לטיפול בנזלת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/10/2020 | 15:16 | מאת: לילך

שלום, בני בן ה 5 עבר בגיל 3 ניתוח להוצאת אנדואיד על רקע נזלות חוזרות ונחירות, כיום שנתיים לאחר הניתוח הבן שלי סובל בעיקר מאף גדוש ונזלות חוזרות בעיקר כשהוא נמצא בגן, זה ממש פוגע לו באיכות חיים, היינו בביקורת אצל מומחה לגבי ניתוח חוזר להסרת אנדואיד בנתיים זה רק למעקב, האם מנורת מלח טבעית יכולה לסייע לעניין הנזלות, האם יש המלצות אחרות? בתודה מראש

שלום רב נזלת ממושכת יכולה להיות עקב בעיה אלרגית או צמיחה מחודשת של השקד השלישי . קיימות סיבות נוספות אך אלו השכיחות רצוי לבצע ברור אלרגי בשלב ראשון ולנסות טיפול תרופתי בתרסיס אנטיאלרגי כעיקרון מלח בצורה של תרסיס או אדים יכול לעזור לנזלת. זה כמובן לא יפתור את התופעה באופן תמידי. אין מידע לגבי תועלת של מנורת מלח

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים