הפרשה מרובה מהאוזן וחיידק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/09/2019 | 12:43 | מאת: חן

היי בני בן חודשיים וחצי . יש לו הפרשות מרובות מאוזן ימין .אין חום ולא כאבים היינו במיון הרופא איבחן חור קטן pinpoint ואמר שיש דלקת חריפה ונתן אנטיביוטיקה מוקסיוויט פורטה 6 cc בתרבית שעשינו התגלה תרבית חיובית פסוידומונאס ןצמיחה psedomonas ואז הוסיף לנו בתוספת לאנטיביוטיקה גם טיפול בטיפות לקסין 3 פעמים ביום 2 טיפות . על האריזה כתוב לא לתת מתחת לגיל שנה . התינוק שלי בן חודשיים.. חוששת מאד ימפחדת לעשות לו נזק ! אשמח לתשובתך המהירה . תודה

הטיפות שציינת לא מוכרות כנראה טעות בכתיבת השם. בד"כ אין מגבלת גיל לטיפות לאוזן

02/09/2019 | 20:54 | מאת: חן

היי נכון טעיתי בשם של הטיפות סילוקסן תינוק בן חודשיים

אפשרי גם בגיל חודשיים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים