נגישות
נגישות

כולסטאטומה לילד בן 8.5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/06/2019 | 08:23 | מאת: עדי

תודה רבה על תשובתך לאחר בדיקה וקביעה לניתוח הרופא אמר שהכלוסטאטומה גדולה...ושיש בעיה בוויסות לחץ אויר....לא יודעת אם זה בגלל זה או בגלל שהוא חייב להגיד אם נשים לו אטמים שעוזרים בלחץ(אם הפרסומים נכונים) זה ישנה משהו?יוריד את הסיכון?האם אפשר להגיע אליך לייעוץ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

במידה ויש נקב כפי שציינת אז לא אמורה להיות בעיה בטיסה. אם התופית סגורה ואין נקב אזי יתכן קושי מסוים בטיסה למרות שלרוב לא בעיה משמעותית. אך כדאי להתייעץ עם רופא אאג שמטפל בו לפני הנסיעה. אטמים לא יעזרו כלל דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים