חסימה או נפיחות פנימית בנחיר לאחר חבלה באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/05/2019 | 20:12 | מאת: טל

שלום רב, ביתי בת הכמעט 5, נפלה מגובה על הפנים לפני כשבוע וחצי. לאחר הנפילה דיממה מאוד מהאף והפה. נעשה צילום ללא עדות לשבר. לאחר יום כמעט ולא היתה עדות לנפילה מלבד סימן במצח ומעט נפיחות בגשר האף. בימים האחרונים היא מנוזלת והנזלת יוצאת רק מנחיר אחד בעקביות. היום התבוננתי עם פנס וראיתי מעיין נפיחות בנחיר הסתום. התור לא.א.ג רק בעוד שבועיים. האם להגיע בדחיפות לבדיקה או שהדבר הגיוני? תודה רבה!

שלום רצוי בדיקה מוקדמת יותר ע"י רופא אאג לשלילת המטומה במחיצת האף. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים