שיעול ונזלת למתגבר נזלת אלרגית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/04/2019 | 00:11 | מאת: מירית

היי בני בן 14 בארבע החודשים האחרונים כול חודש יש לו נזלת ושיעול טורדני אצל רופא ראות תפקודי ראות תקין צילום חזה תקין רופא אלרגיה בדיקת טסטים תקין אצל אף אוזן גרון הרופא הכניס לו צינוג לאף וראה מלה דלקת רירית אדומה והקונוכית התחתונה מוגדלת ואמר שיש לו אלרגיה ונזלת דלקתית ונתן מוקספין וכדור לאלרגיה וספרי לאף לאלרגיה שאלתי האים יכול להיות שיש לו נזלת אלרגית ? האים יכול להיות שוירוס שהוא חוטף כול חודש זה מהנזלת האים המוקספין יעזור לשיעול ?הטורדני הרופא אמר לבוא בעוד חודש ואים לא יעבור לעשות צילום פנים

שלום יכולה להיות אלרגיה לדברים שלא בודקים בשגרה בטסטים העוריים. לא סביר שיש זיהום וירלי פעם בחודש בגיל 14 שנים. יתכן ויש סינוסטיס כרונית וזאת קרוב לודאי הסיבה שהרופא שבדק אותו חושב על ביצוע בדיקת הדמייה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים