מכה באף תינוקת בת חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/11/2018 | 21:58 | מאת: טלי כהן

ד"ר שלום, לפני יומיים במהלך הפיכה מהגב לבטן של תינוקת בת חודשיים וחצי היא נפלה על הפנים וקיבלה מכה באף. היא בכתה מס' דקות ונרגעה. הנפילה הייתה מגובה של סנטימטרים ספורים על משטח שיש בגינות משחקים של ילדים. מאז הנפילה היא נשמעת מנוזלת. אין סימנים של מכה או שטף דם. האם יכול להיות שנוצרה חבלה כלשהי באף? האם נדרשת בדיקה דחופה של רופא א.א.ג?

שלום רצוי להבדק אצל רופא אאג במיוחד עם קיימת עדיין רעשנות בנשימה האפית .

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים