שיעול פסיכוגני לילדה בת 6

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/10/2018 | 22:29 | מאת: עירית

הבת שלי בת חמש וחצי סובלת משמעות טורדני, ורופאה איבחנה אותה בשיעול פסיכוגני כבר שבועיים אנחנו עם שיעול יבש וקצר ללא הפסקה כל דקה בערך. הבנתי מהרופאה שככל שמתעלמים ולא מדברים או מתייחסים לזה זה עובר מעצמו. חשוב לציין שעברנו דירה לפני כחודש והיא בגן חדש למרות שנראה שמסתדרת טוב במקום החדש. הייתי רוצה לדעת כמה זמן יש להמתין עד שזה יחלוף מעצמו? או מתי כדאי להתחיל טיפול תרופתי, פסיכולוגי, טיפולי. ואם כן אז מתי ואיזה טיפול מומלץ.

שאלות לשאול את רופא הילדים. ניתן גם לפנות לרופא ילדים ורופא אאג במידת הצורך

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים