נזלת ללא הפסקה אצל בן חמש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/07/2018 | 10:33 | מאת: יעל

שלום, לבני בן החמש יש נזלת בלתי פוסקת, בעיקר מנחיר אחד, שהתחילה באפריל האחרון. נבדק תחילה אם יש לו גוף זר בנחיר או עמוק יותר אך לא נמצא. מאז הוא מטופל בavamis ובחודש האחרון גם בסירופ אריוס (לאחר שביקרנו את רופא אאג). אני לא רואה שיפור משמעותי. כנראה שכן יש שיפור כלשהוא מאחר ובימים האחרונים הפסקנו לו את הטיפול (לקראת ביקור אצל אלרגולוג) ובעקבות זאת יש לו המון נזלת ירוקה, ממש כל הזמן. חשוב לציין כי ברקע, יש לו שקדים מוגדלים (הרופא כותב +3) בעבר טיפלנו באבמיס עקב נחירות, המצב השתפר והפסקנו בהתייעצות עם הרופא. לאחרונה חזרנו שוב כאמור בעקבות הנזלת. אגב, גם שימוש בטיפות פניסטיל לא עוזר בהפחתת הנזלת. רופא אאג שלח גם למעבדת שינה בכדי להחליט אם ללכת לניתוח של הסרת השקדים. שאלתי - הנזלת מאוד מפריעה לבן שלי, אני רוצה לעזור לו . מה עוד אפשר לעשות? לבדוק? אודה לחוות דעתך

שלום לבצע את הברור האלרגי במידה ויש עדות למרכיב אלרגי יוצא גם טיפול אנטיאלרגי לנזלת. במידה ואין ניתוח לכריתת השקד השלישי יכול לעזור דר גורדן

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים