לרינגומלציה ובליעת גזים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/06/2018 | 12:23 | מאת: ליאת

שלום ד"ר בני בן 6 חודשים ככל הנראה עם לרינגומלציה לפי אבחנה של רופא א.א.ג. האם יש קשר בין לרינגומלציה לבין בליעה מרובה של אוויר בעת הנקה? בכל הנקה בני בולע אוויר ומצטברים אצלו המון גרעפסים כלואים המפריעים לו. מה שחשבתי - יכול להיות שבעת הנקה, לא מגיע לו המון אוויר ולכן יונק לא בנינוחות, מה שגורם לבליעה מרובה של גזים. האם נשמע לך הגיוני? (עולה במשקל יפה מאוד). שאלה נוספת - האם יש קשר בין רפלוקס סמוי ללרינגומלציה? תודה !

שלום רב יש קשר חזק והדוק בין רפלוקס ללרינגומלציה. בליעת האויר יכולה להיות כתוצאה מנשימה מהירה . ברפלוקס לעעיתים הושט פעור ולכן יכולה להיות כנסית אויר לדרכי העיכול. דר גורדין

17/06/2018 | 22:30 | מאת: ליאת

כתבת שיש קשר הדוק בין רפלוקס ללרינגומלציה - האם הכוונה שאם יש לרינגומלציה סביר שיהיה גם רפלוקס ? תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים