בדיקת סינון שמיעה נכשלה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/05/2018 | 12:49 | מאת: שרה

הבן שלי בן 3 שבועות. בשחרור מהבית חולים הוא לא עבר בדיקת שמיעה בשני האוזניים. ובבדיקה החוזרת (שבוצעה בגיל 3 שבועות) הבדיקה שוב נכשלה ואמרו לנו לבצע בדיקה נוספת מעמיקה יותר. (הילד לא כל כך מגיב לרעשים מסביבו. ) האם זה אומר משהו ח"ו ? יש לציין שהתינוק נולד יחסית קטן (2.300 קילו) ועכשיו הוא 2.600, האם זה קשור?

שלום רב קשה עדיין לדבר על משמעות . אך חשוב מאד לבצע בדיקת BERA מלאה לאבחון מדויק של מצב השמיעה. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים