החלמה מניתוח שקדים ופוליפים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/02/2018 | 19:57 | מאת: מיכל

שלום רב, בני בן ה 4.5 עבר השבוע ניתוח להקטנת שקדים והסרת פוליפים. בגרון באיזור השקדים מופיעים גושים לבנים שלהבנתנו, ומבדיקה של אף אוזן גרון לאחר הניתוח, זה תקין. שאלתי היא כמה זמן סביר שזה יהיה ככה ומתי צריך להיבדק שוב (האם יש איזשהי נורה אדומה אחיה צריך לשים לב פרט לעליית חום )? תודה רבה.

שלום זה בהחלט תקין ויחלוף. בדיקה חוזרת בהתאם להמלצת המנתח. ב"כ נעשה לאחר 3-4 שבועות שזה כבר בתום ההחלמה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים