חוסר שיווי משקל אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/11/2017 | 10:51 | מאת: תמר

היי הבת שלי בת שנה וחצי. כשנולדה היה חשד לירידה בשמיעה באוזן אחת. מסיבות כאלו ואחרות, לא בוצעה לה בדיקת bera ונראה שהיא שומעת היטב. היא מקשקשת וחוזרת אחרי מילים שאנחנו אומרים לה, לא נראה שיש לה בעיית שמיעה. אני לא יודעת אם זה קשור אבל נראה לפעמים שאין לה שיווי משקל. היא גם לא הולכת עצמאית. היא נופלת הצידה או אחורה מישיבה הרבה פעמים ואין לה ביטחון להתחיל ללכת לבד. האם יש קשר בין הדברים? תודה

שלום יש סיבות רבות לנפילות חוזרות כאשר בעיה באוזן היא רק אחד מהם. רצוי להגיע לבדיקה של רופא אאג לשלול נוכחות של נוזלים באזוניים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים