הטרוזיגוטי לחסר באקסון 8 - האם הכל בסדר?

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

09/01/2008 | 18:13 | מאת: בעלה של אישתי

שלום ! קיבלתי תוצאות של בדיקה גנטית ואני לא מבין מה זה אומר. נבדקו מוטציות חסר באקסונים 7 ו-8 בגן SMN1 . בבדיקה לא נמצא חסר באקסון 7 אך נמצא שאתה הטרוזיגוטי לחסר באקסון 8. לא ידוע על משמעות קלינית כלשהי לחסר באקסון 8 ועל כן, על פי תוצאות אלו, לא נמצאה עדות לנשאות המוטציה השכיחה כגורמת למחלה זו. האם הכל בסדר?

על פי הידוע כיום, מצב זה אינו מהווה נשאות ל- SMA

10/01/2008 | 09:46 | מאת: בעלה של אישתי

תודה על התשובה! אבקש רק הבהרה האם יש כדאיות בבדיקת מי שפיר נוספת ? אני חושש שמי השפיר ששמנו בצד כבר לא נשמרו. ושוב תודה!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי