תור לייעוץ גנטי- אין תורים עזרה!!

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

29/11/2016 | 10:34 | מאת: הדס שובל

שלום, אני מותשת מלאתר תור לייעוץ גנטי לאחר שאחות הפנתה אותי לכך, מכיוון שאני לקוית שמיעה ואצלי במשפחה נושאים את הגן של החירשות, ובעלי שומע ואנחנו רוצים לבדוק בינינו התאמה גנטית, וצריך להגיע ליועץ גנטי, אני מבוטחת בכללית מושלם פלטיניום עזרה מכם, אין תורים בכלל אולי תעזרו לי בכך. אשמח שתחזרו אלי במייל-מכיוון שאני חרשת.

ניתן לפנות למכון הגנטי באיכלוב- לשלוח הפנית רופא לפקס 03-6974555 לציין בפקס שלאור החרשות שלך לא ניתן לשוחח איתך בטלפון ולצרף את פרטי המייל שלך להתכתבות. ליעוץ יש להגיע עם כל המסמכים הרפואיים על בעיות השעיה במשפחה וכל ברור שאי פעם נעשה בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי