Sma

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

04/08/2012 | 22:57 | מאת: מיה

אני נשאית sma1 בעלי עשה בדיקה ויצא שהוא אינו נשא. אבל כתוב שהבדיקה רק 90% מדיוקת. האם כדי בכל זאת לעשות בדיקה תרום לידתי (אני שמרתי תאים מבדיקת מי השפיר)? האם בדיקה זו מבוצעת במסגרת סל הבריאות או רק באופן פרטי?

אם כבר עשית מי שפיר ונשמרו תאים אז כבר כדאי לבדוק. זה אמנם במימון עצמי אבל מוסיף ביטחון פרופ' יובל ירון מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 057-2121349 www.yuvalyaron.dpages.co.il www.facebook.com/Prof.Yuval.Yaron

05/08/2012 | 22:06 | מאת: מיה

היכן ניתן לבצע בדיקה תרום לידתי לsma ? ומה סידרי גודל העלות?

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי