פ"ת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

14/04/2011 | 20:48 | מאת: ימית

שלום! אני בת 29, קיבלתי תשובה של בחלבון עוברי והופנתי ליעוץ גנטי AFP 0.67 HCG 1.27 UE 0.51 החישוב לפי גיל הינו 1:942 ובשילוב הבדיקה 1:364 מה זה אומר??? האם זה גבוהה מדי ויש סיבה לדאגה???? אשמח לתשובה מהירה....

לא משהו נושרא אבל ככל הנראה מוצדק מי שפיר יש לקבל ייעוץ גנטי פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 0525-052540 http://www.yuvalyaron.dpages.co.il

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי