מחלת נמלין

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

13/01/2010 | 16:02 | מאת: דידי

שלום רב! היום "התבשרתי" כי אני נשאית של הגן- נמלין. הבנתי כי רק אם בעלי נשא גם כן, אזי יש סיכון להתפרצות המחלה בעובר. שאלתי היא- מה עם ילדיי? האם הם באופן חד משמעי נשאים גם כן? האם יש סיכוי שאינם נשאים? תודה מראש

רק אם שני ההורים נשאים יש סיכוי של 25% לצאצאים חולים. אם בעלך לא נשא - אז רק מחצית מהיילדים נושאים את הגן פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית, וייצמן 14 תל אביב. טלפון: 0525-052540

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי