יעוץ לפני הריון
דיון מתוך פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
בת 34 לאחר 2 הריונות.הריון1 ע"י הזרעה בגלל בעיית זרע אצל בן זוגי.הריון 2 הסתיים בהפלה בשבוע 24 (_לפני חודש)בגלל חוסר קורפוס קולוסום אצל העובר.ההפלה בוצעה בשיטת הלמיניריה והומלץ ע"י המנתחת להמתין מחזור אחד ולנסות שוב להכנס להריון.הרופא האישי המליץ להמתין 2 מחזורים בטענה שהרחם עבר פעולה קשה ויכול להיות בעיות במידה ואני אנסה עכשיו.אני בסיום המחזור הראשון,אשמח לדעתך-לא מעוניינת לחכות יותר מדי עם ההריון הבא.
אני סבור שהשאלה המהותית יותר היא - מדוע היה חסר של קורפוס קאלוזום בעובר. ? זה משהו שיכול להיות גנטי עם סיכויי חזרה. עדיף מבחינתי לנסות להגיע לאבחנה גנטית מדויקת פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית, מרפאה: וייצמן 14 (קומה 18) תל אביב. טלפון: 0525-052540
בהמשך לשאלתי-הייתי ביעוץ גנטי אצל פרופ' מוטי שוחט ונאמר לי שאיןבדיקה מסוימת לאבחון קורפוס קולוסום,ושזה לא גנטי במיוחד שיש לי ילדה בריאה בבית.אם יש בדיקה כזאת -אשמח לעשות את זה.מה ניתן לעשות?