בדיקות לsma בשבוע 18

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

29/06/2020 | 17:01 | מאת: הדי

אני בשבוע 18 בהריון הקודם גילנו שבעלי נשא עשיתי בדיקה ויצאתי שלילית, אתמול אחותי גילתה שהיא נשאית ואמרה לה שהיא יודעת שתוצאות הבדיקה לא נכונות ב100% ויכול להיות שהתשובה שאני שלילית לא נכונה. מה לעשות?

נשאות ל SMA היא מורכבת. אבל במקרה שלך אם אחותך נמצאה נשאית ואת לא- את יכולה להיות רגועה. בהצלחה

30/06/2020 | 22:17 | מאת: גיא

מכיר זוג כזה שנולד להם ילד חולה בsma חבל שזו התשובה אשמח אם תתקני

30/06/2020 | 22:36 | מאת: הדי

אמרו לי שאפשר לשלול את האפשרות שאני נשאית על ידי בדיקה של ההורים שלי ואין חובה במי שפיר, זה נכון?

30/06/2020 | 22:37 | מאת: הדי

אתה בטוח שזה סיפור דומה? אני כבר ממש מבולבלת

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי