אבי חלה בניוון שרירים-הנטינגטון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

12/05/2020 | 13:50 | מאת: אנונימית 1

במידה ואני נשאית של הגן האם בוודאות אחלה או שישנו סיכוי של 50% שהמחלה תתפרץ או שלא? במידה ואני נשאית של הגן והוא אכן פגום האם בוודאות העובר שלי יחלה גם כן? במידה ואני נשאית של הגן הטוב ולא אחלה,האם עדיין ישנו סיכוי שהעובר שלי יחלה?

שלום היעוץ למחלת הנטינגטון הינו מורכב הוא תלוי במספר החזרות, והינו מאוד אינדווידואלי. לא בכל המקרים יש וודאות שמי שירש את הגן ילה. ובכל מקרה יש רק 50% להעברה של הגן לדור הבא. מציעה להגיע ליעוץ גנטי אצל גנטיקאי המתמחה במחלה. מוזמנים להגיע אלינו לאיכילוב, יש מרפאה יעודית לכך בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי