צ'יפ גנטי בהריון מתרומת זרע

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

03/02/2020 | 09:43 | מאת: יעל

שלום, אני בהריון מתרומת זרע. התורם עבר צ'יפ גנטי במעבדת GGA. אני הופנתי לבדיקת מי שפיר בשל גיל מעל 35. האם חשוב שאעשה את בדיקת מי השפיר במקום שעושה את הצ'יפ גם במעבדת GGA בשביל שתהיה השוואה לתורם במידת הצורך או שיש שיתוף מידע בין מעבדות? במידה ואת ממליצה שאעשה במקום ששולח לGGA, האם את יודעת מי באיזור תל אביב שולח למעבדת GGA כדי שאפנה לשם לעשות מי שפיר? תודה רבה, ואחלה של פורום...

אין חשיבות לעשות במעבדת GGA מניחה שציפ התורם היה תקין. ובמידה ויהיה צורך המכון הגנטי בו תעשי דיקור יכול לפנות בשאלות למעבדת GGA בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי