בדיקות אחרי לידה שקטה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

04/10/2019 | 13:06 | מאת: יעלי

לצערי נאלצתי לסיים את ההריון בשבוע 27 לאחר שהתגלה דימום דרגה 2 באחד מחדרי המוח. עד עכשיו לא נתנו לנו הסבר מדוע זה קרה ואיך אפשר למנוע מקרה נוסף כזה בעתיד (זה היה ההריון הראשון שלי). אשמח לדעת: 1. מה הסיבות שדימום יכול להתרחש? 2. אילו בדיקות אני צריכה לעשות לקראת ההריון הבא. תודה

שלום וצר לי על מה שעבר עליך דימומים יתכנו על רקע מספר גורמים לרבות מבנה לא תקין של כלי דם במח, הפרעה במבנה קולגן (חלק מהמרכיבים של כלי הדם) ועוד. ממליצה לפנות ליעוץ גנטי במקום בו בוצעה הפסקת ההריון. במידה ויש חומר גנטי ו/או נשלחה נתיחה של העובר, ניתן יהיה גם להתקדם בברור. בכל מקרה חשוב לקבל הנחיות ובדיקות לקראת ההריון הבא בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי