בדיקת nipt לעומת חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

24/07/2019 | 17:55 | מאת: ענבל

היי, בת 38 הריון שני. מצרפת תוצאה תקינה של nipt ואת תוצאת השקיפות עורפית וחלבון עוברי אשמח לדעת האם בדיקת nipt מהימנה יותר מאשר בדיקת החלבון עוברי? או שמא תמליצו לי בכל זאת לעשות דיקור מיי שפיר?

לא רואה את התוצאות אבל בגדול- יכולת הגילוי של NIPT וכן יכולת החיזו של הבדיקה טובים ומדויקים יותר משל סקר שליש שני באופן משמעותי. אף אחת מהן לא מחליפה מי שפיר, שבו ניתן לבדוק דברים נוספים- כגון ציפ גנטי בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי