תוצאות שקיפות עורפית ודם

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

11/06/2019 | 23:19 | מאת: איולה

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על תוצאות בדיקת שקיפות עורפית ובדיקות הדם הנלוות. Fbhcg- 28.50 ng/ml. 0.71 mom Nt- 1.60 mm. 1.37 mom Papp-A- 1248.18 mu/l 0.51 mom סיכון משולב לתסמונת דאון לפי הגיל והבדיקות- 1:1043 סיכון לפי גיל בלבד- 1:361 סיכון משולב לטריזומה 18 - 1:20000 סיכון בינוני לתסמונת דאון. מה מבין הערכים זאת התוצאה הסופית למעשה?? ומה עלי לעשות?? תוצאות די מלחיצות.

בדיקה מצויינת שיפרה באופן יפה את הסיכון עפי גיל :) ההמלצה היא להמשיך לסקר שליש שני ולעשות חישוב משוקלל שת התוצאות. אפשר גם לעשות בדיקת NIPT שהיא מדויקת יותר מ 2 הבדיקות הללו גם יחד

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי