מיוטוניק דיסטרופי dm1

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

16/02/2019 | 19:45 | מאת: אלל

הי לאחר אבחון גנטי ב dm1 רשום בתוצאות הבדיקה נמצא תקין אלל 1 : 14 חזרות אלל 2: מעל ל 400 חזרות הייתי שמחה לדעת מה אומר האלל , האם מהו מס החזרות "הקובע"

לא נכתב מי המאובחן. אם הכוונה לאישה המתכננת הריון: הכוונה היא שאלל אחד (=עותק אחד) מוגדל. ואז את בסיכון להעביר אותו לילדייך שעשויים לחלות בצורה קשה יותר אם הכוונה לפרט שחשוד כחולה- גם ב 400 חזרות תיתכן קליניקה וביטוי. התשובה מחייבת יעוץ גנטי אישי - בעיקר אם מדובר בנושאי הריון

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי