האם רלוונטי לבצע יעוץ גנטי במקרה הבא

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

10/01/2019 | 11:04 | מאת: אורלי

שלום רב אני בהריון בשבוע 28 אני חצי מרוקאית-טוניסאית ובן זוגי מרוקאי שלם. ביצענו את הבדיקות הגנטיות המומלצות על פי הגנומטר של כללית כמובן ויצא תקין. השבוע גיליתי שאחות של אבי עברה ספלנקטומיה בגיל הילדות לא ברור לי על רקע מה השאלה האם יש צורך לבצע בירור גנטי סביב זה? האם יש צורך להעמיק את בחיפושים באתיולוגיה לכריתת הטחול שעברה? או סביר להניח שלא מדובר במחלות גנטיות? תודה רבה

אני מציעה להשיג עוד מידע ועל פי זה להחליט על צורך בהמשך ברור. מניחה שיש מסמכים מאז

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי