תוצאות צ'יפ גנטי ומי שיפר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

26/12/2018 | 16:07 | מאת: יאיר

שלום, ביצענו בדיקת צ'יפ +מי שפיר. ממי שפיר יצא תקין. בדיקת צ'יפ התקבלה האבחנה הבא :נמצא חסר ב15q 11.2 באזור הכולל את הגןNIPA1.קטגוריה likely benign.מדובר בהריון שלישי לאחר שתי הפסקות הריון עקב ממצאים גנטיים לא תקינים. מה משמעות הממצאים והאם יש מקום לדאגה תודה

יש לגשת למרפאה/ מכון בו בוצע הדיקור על מנת לקבל פרשנות על ממצאי הציפ. אם רשום likely benign הכוונה היא בדכ שהממצא פורש ככזה שלא ישפיע לרעה על העובר. כאמור- פרשנויות ניתנות עי המקום בו בוצע הציפ. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי