גמדות שאלת המשך שנשאלה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

25/10/2018 | 09:44 | מאת: דוד

בהמשך למייל קודם שנשלח בעניין לעיל, לצערי ייעוץ גנטי נקבע לעוד זמן רב. לבנתיים בוצעה סקירה שניה והסוקר לא מצא ממצא חריג. רציתי בגדול בגדול לדעת האם בהינתן שההפלות קודמות של האמא אותרו בשלב מוקדם ( אחרי סקירה שניה ממש) היא נבדקה ולא אותרה אצלה בעיה ( אין לה מסמכים לכן ספק אם ייעוץ יסייע) אך האב נפטר ולא נבדק, מה הסיכוי במצב זה? (הערכה כללית כמובן בלי שישתמע ייעוץ פרטני...) לציין כי אין בשני הצדדים של המשפחות, עדות למצב כזה.

לא הבנתי את השאלה. מה הסיכוי למה? אנא כתוב/כתבי שאלה מלאה תודה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי