ממצא בסקירה מאוחרת wormian bone

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

20/10/2018 | 23:04 | מאת: ורד

שלום רב, אני בהריון אחרי ivf. סקירה ראשונה תקינה, מי שפיר +צ'יפ תוצאות תקינות. בסקירה מאוחרת נמצא wormian bone במרפס האחורי (עובר זכר). נאמר לי שהיות שזה ממצא יחיד אין סיבה לדאגה, אך קראתי ב"דוקטור גוגל" שעלול להיות לכך קשר לפרכת? האם אכן יש קשר או שיתר התוצאות התקינות מבטלות אפשרות זו? תודה מראש על המענה.

בדיקת ציפ גנטי לא מגיע לרזולוציה של גנים בודדים ולא יכולה לשלול את זה ברם הסיכויים לכך קטנים.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי