מערכת מאספת כפולה בעובד

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

09/10/2018 | 23:07 | מאת: בת אל

בשקיפות עורפית נמצא בצקת בעובי 3.2 ממ לאחר מכן עברנו ציפ גנטי שהיה תקין ( מבדיקת סיסי שיליה) ביצענו סקירת מערכות ראשונה אצל פרופסור משה בורנשטיין מחיפה ופרט לממצא בעורף נמצא מערכת מאספת כפולה בכליה ימין הפרופסור טען שהמערכת המאספת הכפולה כנראה הגיעה בתורשה ואין לה שום קשר לתסמונות גנטיות וכך גם היועצת הגנטית המלווה אותי מאז השקיפות . האם זה שביצעתי ציפ גנטי והוא תקין עוזר להסביראתהממצא?

העובדה כי הציפ הגנטי היה ללא ממצאים מאוד מרגיע. אציין כי ניתן תמיד גם להמשיך בברור לבדיקת ריצוף אקסומי (בהקשר של השקיפות המוגברת) בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי